Σημαντική διάκριση για τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ στα International Cheese Awards 2016

26/09/2016

Μία ακόμη σημαντική, διεθνή διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ στο πλαίσιο των φετινών International Cheese Awards. Συγκεκριμένα, η νέα καινοτομία της εταιρείας, η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ με 40% λιγότερο αλάτι*, αναδείχθηκε ως ένα από τα καλύτερα, νέα γαλακτοκομικά προϊόντα που πωλούνται αυτή τη στιγμή στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ ταυτόχρονα κατέκτησε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Τυριά με οφέλη για την υγεία».

Η τεχνογνωσία, η τεχνολογία και η άρτια εξοπλισμένη μονάδα παραγωγής της ΗΠΕΙΡΟΣ, σε συνδυασμό με την έμπνευση, το μεράκι και την αφοσίωση των ανθρώπων της, οδήγησαν σε αυτές τις δύο βραβεύσεις για τη φέτα Ήπειρος με 40% λιγότερο αλάτι. Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως η φροντίδα των ανθρώπων της Ήπειρος για την παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, οδηγεί επάξια τα προϊόντα στην κατάκτηση μιας θέσης στις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως, κερδίζοντας εκτός από διεθνή αναγνώριση, τη δική τους μοναδική θέση στο τραπέζι και την καρδιά των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.

Τα International Cheese Awards (www.internationalcheeseawards.co.uk) είναι ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους σε εμβέλεια σχετικούς θεσμούς παγκοσμίως. Έχει ιστορία 114 ετών, στηρίζεται στη γνώση και την πείρα αναγνωρισμένων κριτών και επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων και διεξάγεται κάθε χρόνο, στο Nantwich της Αγγλίας, στο πλαίσιο της ομώνυμης έκθεσης αγροτικών προϊόντων και παραγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ με 40% λιγότερο αλάτι*, με τη μεστή και αυθεντική γεύση, παράγεται με 100% φυσικό τρόπο από αιγοπρόβειο γάλα, έχοντας όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν τυρί Π.Ο.Π..

*από ομοειδή προϊόντα

Return