Υποδομή & Εγκαταστάσεις

Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο ύψος του 12ου χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στη Μεταμόρφωση. Οι κεντρικές αποθήκες μετεγκαταστάθηκαν το 2008 στη θέση Λιμαριά-Κοκκινόχωμα Οινοφύτων Βοιωτίας και η συνολική τους χωρητικότητα ξεπερνάει τα 4.000 τ.μ. Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη, με στόχο να εξυπηρετεί καλύτερα όλη την Ελλάδα.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Στην οδό Σωρού 1, στη Μεταμόρφωση Αττικής, στεγάζονται τα κεντρικά μας γραφεία, σε ιδιόκτητο χώρο. Πρόκειται για ένα πολύ σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, λειτουργικό και μοντέρνο από πλευράς σχεδιασμού, στο οποίο λειτουργούν όλες μας οι Διευθύνσεις και τα Τμήματα.

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ

Οι κεντρικές αποθήκες της ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ βρίσκονται στα Οινόφυτα Βοιωτίας και καλύπτουν ένα συνολικό εμβαδόν 4.000 τ.μ. περίπου, από τα οποία τα 2.750 τ.μ. είναι ψυκτικοί θάλαμοι.
Από την κεντρική αποθήκη Οινοφύτων Βοιωτίας γίνονται διανομές προς όλη την Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Εύβοια, Πελοπόννησο, Νησιά Αιγαίου και την Κρήτη, καθώς και εξαγωγές προς την Κύπρο.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στο 6ο χλμ. της Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Κατερίνης λειτουργεί το υποκατάστημά μας, όπου στεγάζονται τα γραφεία για τη Βόρεια Ελλάδα καθώς και αποθηκευτικοί χώροι συνολικού εμβαδού 1.120 τ.μ. Το υποκατάστημα Βόρειας Ελλάδας καλύπτει τα γεωγραφικά διαμερίσματα Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, τα Ιόνια νησιά, ενώ υποστηρίζει και τις εξαγωγές προς την Τουρκία.