Ανθρώπινο Δυναμικό

Στην ΟΠΤΙΜΑ, το σημαντικότερο κεφάλαιο λέγεται “άνθρωπος”.

Η μέχρι τώρα πορεία μας, όπως και ο σεβασμός και η εκτίμηση που τρέφουν για την ΟΠΤΙΜΑ προμηθευτές, πελάτες και καταναλωτές, οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στο σημαντικότερο κεφάλαιό μας, τους ανθρώπους μας. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από άρτια καταρτισμένους εργαζόμενους σε καίριες θέσεις, που καθημερινά συνεισφέρουν στο βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η ομάδα της ΟΠΤΙΜΑ χαρακτηρίζεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης, μεράκι, επιμονή στο αποτέλεσμα και δυναμισμό. Είναι μια ομάδα όχι ιδιαίτερα μεγάλη, για τα μεγέθη της εταιρίας, αλλά ευέλικτη, που έχει στόχο τη διαρκή, ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας.

Πιστεύουμε στους ανθρώπους μας και τους στηρίζουμε ουσιαστικά, μέσα από προγράμματα ανάπτυξης καριέρας, κινήτρων, bonus, ασφαλιστικής κάλυψης, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και άλλων έξτρα παροχών. Χαρακτηριστικό είναι ότι, παρά τον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας του εργατικού δυναμικού μας, υπάρχει πιστότητα και αφοσίωση στην εταιρεία για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε σχέση με τους μέσους ρυθμούς μετακίνησης εργαζομένων στη αγορά εργασίας.