Η ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε. προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της το «Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού» με την εξαγορά της ΔΟΜΟΚΟΣ Α.Ε.

05/10/2017

Με την εξαγορά της εταιρείας ΔΟΜΟΚΟΣ Α.Ε, η ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε., η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία παραγωγής και διανομής τυροκομικών προϊόντων, προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της άλλο ένα σπουδαίο brand, το «Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού», το παραδοσιακό Π.Ο.Π. φρέσκο, λευκό τυρί που παράγεται στην περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας.

Η ιστορία της συνταγής του τυριού αυτού, που παράγεται στο Δομοκό της Φθιώτιδας, στο εργοστάσιο της ΔΟΜΟΚΟΣ Α.Ε., από αιγοπρόβειο γάλα που προέρχεται από πιστοποιημένες φάρμες της περιοχής Δομοκού, χάνεται στο βάθος των αιώνων. Το φρέσκο, μαλακό Κατίκι Π.Ο.Π, χαμηλό σε λιπαρά και με μικρή περιεκτικότητα σε αλάτι, είναι ένα τυροκομικό προϊόν που καλύπτει απόλυτα τις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, ενώ παράλληλα είναι ένα εξαιρετικά νόστιμο και ευέλικτο τυρί.
Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΤΙΜΑ, Στέφανος Παντελιάδης: «Με την προσθήκη του brand αυτού διευρύνεται ακόμη περισσότερο το χαρτοφυλάκιό μας, τοποθετώντας μας σε μια κατηγορία που μέχρι σήμερα ήμασταν, σχεδόν, απόντες. Το «Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού» μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλο, είναι όμως ένα σημαντικό brand με προοπτική, γιατί έχει κερδίσει ήδη την καρδιά και την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή. Η ανάπτυξή του, περιθώρια για την οποία υπάρχουν πολλά, είναι πρόκληση για εμάς, που είμαστε εταιρεία με παράδοση στη δημιουργία και το χτίσιμο πετυχημένων brands».

Return