Η ADORO στηρίζει τα παιδιά και το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

12/12/2019

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Adoro στηρίζει έμπρακτα το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα – Ορθόδοξο Χωριό, που υπέστη σοβαρές ζημιές από τη μεγάλη πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018, προσφέροντας στους μικρούς αυτούς ήρωες άφθονα παιχνίδια, χαρά και χαμόγελα. Μέχρι το τέλος του έτους, με την αγορά κάθε Adoro Creamy Gouda προσφέρεται μέρος των εσόδων στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, για να γίνει πιο γιορτινή η ατμόσφαιρα και πιο ευχάριστη η καθημερινότητα των παιδιών με είδη πρώτης ανάγκης και δώρα.

Για τις ανάγκες της ενέργειας, έχει τοποθετηθεί ειδικό αυτοκόλλητο σε κάθε Adoro Creamy Gouda, συσκευασμένη ή από τον πάγκο των τυριών, με το μήνυμα «Μαζί στηρίζουμε τα παιδιά του Λύρειου Ιδρύματος!». Η Adoro Creamy Gouda, με την πλούσια και κρεμώδη υφή της, ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους, ενώ είναι ιδιαίτερα γευστική και θρεπτική, καθώς για κάθε φέτα 30 γραμμαρίων χρησιμοποιούνται 300ml γάλακτος.

Με αυτή τη κίνηση αγάπης, η Adoro έρχεται να «ζεστάνει» τις καρδιές των παιδιών και να υποστηρίξει αυτό το σημαντικό κοινωνικό έργο του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος για μέριμνα, ανατροφή, περίθαλψη και εκπαίδευση των απροστάτευτων παιδιών μέχρι και την οικογενειακή τους αποκατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα προϊόντα της οικογένειας ADORO εισάγονται στην Ελλάδα από την ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε., τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται πολλά κορυφαία brands, όπως Ήπειρος, Λογάδι, Λεβέτι, Dirollo, Kerrygold, Ταλαγάνι, και Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές. Σημείο αναφοράς στη φιλοσοφία και τη δραστηριότητα της ΟΠΤΙΜΑ είναι η ποιότητα, η οποία διασφαλίζεται μέσω αυστηρότατων διαδικασιών και εφαρμογής των πιο εξελιγμένων διεθνών προτύπων.

Return