Επίσκεψη της Kerrygold στο Κ.Α.Α.Π. Βούλας

21/12/2016

Οι άνθρωποι της Kerrygold βρέθηκαν κοντά στα παιδιά του Κέντρου Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών (Κ.Α.Α.Π.) στη Βούλα, το Σάββατο 17/12, χαρίζοντας αλλά και εισπράττοντας στιγμές αγάπης, χαράς και δημιουργικότητας. Σε συνεργασία με την Food Blogger, Εβίνα Καπιτζόγλου, από το cookandfeel.gr, η Kerrygold κέρασε αλμυρά, χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τυρί Regato Classic, αλλά και Tirotrella που ξετρελαίνει τα παιδιά, ενώ παράλληλα προσέφερε δώρα και επιτραπέζια παιχνίδια.

Τα παιδιά έγιναν για λίγο «μικροί σεφ», φόρεσαν τις ποδιές και τους σκούφους τους και, παρέα με την Εβίνα και την ομάδα της Kerrygold, ετοίμασαν τοστάκια με βούτυρο Kerrygold και τυρί Regato Classic σε υπέροχα, χριστουγεννιάτικα σχέδια, χρησιμοποιώντας πολύχρωμα κουπάτ.

Τέλος, η Kerrygold θέλοντας να στηρίξει και να ενισχύσει τη δράση και το έργο του Κ.Α.Α.Π. Βούλας προσέφερε 70 κιλά Kerrygold Regato Classic και 150 πακέτα βούτυρο Kerrygold, καλύπτοντας τις ανάγκες του κέντρου σε βούτυρο και τυρί για έναν ολόκληρο μήνα.

Το Κ.Α.Α.Π. Βούλας φιλοξενεί συνολικά 70 παιδιά όλων των ηλικιών και εφαρμόζει προγράμματα φροντίδας, περίθαλψης, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας και φυσικής αποκατάστασης ατόμων με νοητική υστέρηση ή νοητική υστέρηση και κινητικές δυσκολίες. Παρέχει, επίσης, υπηρεσίες ψυχολογικής και κοινωνικής στήριξης διοργανώνοντας ψυχαγωγικές, πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις με σκοπό την ανάπτυξη των ικανοτήτων των παιδιών και ειδικότερα εκείνων που σχετίζονται με την εκμάθηση δεξιοτήτων αυτοεξυπηρέτησης και κοινωνικής συνδιαλλαγής.

Return