Δυναμικό παρόν της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ στην ANUGA για 7η συνεχόμενη χρονιά!

30/10/2015

Δυναμικό παρόν της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ στην ANUGA για 7η συνεχόμενη χρονιά!

H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ για ακόμη μια φορά συμμετείχε, με ιδιαίτερη επιτυχία, στην διεθνή έκθεση Τροφίμων & Ποτών ANUGA 2015 στην Κολωνία της Γερμανίας.

Στο εντυπωσιακό περίπτερό της η εταιρεία παρουσίασε την πλήρη γκάμα των Ελληνικών παραδοσιακών Π.Ο.Π. τυροκομικών με την επωνυμία ΗΠΕΙΡΟΣ, όπως Φέτα, Σκληρά τυριά (Γραβιέρα, Κεφαλογραβιέρα, Κεφαλοτύρι) καθώς επίσης και το εξαιρετικό τυρί σχάρας ΤΑΛΑΓΑΝΙ, την γκάμα Ημίσκληρων τυριών και το Βούτυρο.

Οι επισκέπτες, εκτός από την παρουσίαση της ολοκληρωμένης γκάμας των προϊόντων, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία της εταιρείας και την περιοχή που βρίσκεται το εργοστάσιο, για τις πιστοποιήσεις διασφάλισης ποιότητας του εργοστασίου (ISO, IFS, HALAL), τα 16 βραβεία που έχουν κατακτήσει τα προϊόντα της σε διεθνείς διαγωνισμούς για την γεύση και την ποιότητά τους. Είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα προϊόντα.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ παρουσίασε ακόμη νέα, καινοτόμα τυροκομικά προϊόντα, αποτέλεσμα της εξέλιξης της τεχνολογίας παραγωγής αλλά και μακρόχρονων δοκιμών που έγιναν από το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του εργοστασίου, των οποίων η τοποθέτηση στην αγορά θα ξεκινήσει σύντομα.

Σχετικά με την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ:
H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι το πιο σύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Επεξεργάζεται ετησίως περίπου 25.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στον Αμμότοπο Άρτας, στην Ήπειρο.
Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η Φέτα, το «Ήπειρος Ελαφρύ», το «Γιδοτύρι», το βούτυρο τύπου Κερκύρας, η Κεφαλογραβιέρα Ήπειρος και το Κεφαλοτύρι Ηπειρος.

Σχετικά URL: www.epirus.gr

Return