40 Χρόνια Optima

23/09/2014

40 χρόνια Optima: Επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 4 δεκαετιών συνεχούς ανάπτυξης

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του Ble Pavilion στην ακτή Αλίμου, παρουσία των στελεχών της εταιρίας, συνεργατών, πελατών και προμηθευτών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, η εκδήλωση για τον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση της ΟΠΤΙΜΑ A.E. – της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων, που δημιουργήθηκε από τoν Παντελή και την Ουρανία Παντελιάδη το Νοέμβριο του 1974.

Το βασικό μήνυμα της εκδήλωσης αποτύπωσε και τη σταθερή φιλοσοφία της ΟΠΤΙΜΑ για το παρόν και το μέλλον: «διαχρονικά μπροστά», με το ίδιο μεράκι, πάθος, ήθος και σκληρή δουλειά απ’ όλους τους ανθρώπους της εταιρείας.

Στην εκδήλωση, εκτός από μια σύντομη αναδρομή σε σημαντικούς σταθμούς στην ιστορία της, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΤΙΜΑ κ. Στέφανος Παντελιάδης αναφέρθηκε και στις προοπτικές της εταιρείας, επισημαίνοντας: «Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που διαβλέπουμε είναι εξαιρετικές. Προχωράμε σε επιλεκτικές εξαγορές και επενδυτικές συμμετοχές, αλλά και σε διεθνείς συνεργασίες που θα υλοποιηθούν εντός του 2015. Η εγχώρια αλλά και η διεθνής αγορά τυροκομικών έχει ανάγκη μια ελληνική εταιρία ισχυρή και υγιή, καινοτόμο και δυναμική, κοντά στις ανάγκες του καταναλωτή. Αυτή η εταιρία είναι η ΟΠΤΙΜΑ!»

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων. Στο portfolio της περιλαμβάνονται κορυφαία brands, όπως HΠΕΙΡΟΣ, Dirollo, Kerrygold, Adoro, Ταλαγάνι κ.α. .

Return