Τα γνωστά προϊόντα ζαχαροπλαστικής της ιταλικής PreGel φέρνει η Optima Pastry

08/06/2016

Εδώ και μερικούς μήνες έχει ξεκινήσει η συνεργασία της Optima Pastry με την Ιταλική εταιρεία PreGel, τη μεγαλύτερη βιομηχανία πρώτων υλών παγωτού και μειγμάτων ζαχαροπλαστικής στον κόσμο.

Στην Ελλάδα η Optima Pastry εισάγει και διανέμει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων PreGel, από την οποία ξεχωρίζουν οι βάσεις παγωτού “Light & Stevia” και “Vegan”, αλλά και οι δημοφιλείς φαρτσιτούρες – μία ποικιλία προϊόντων που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη γέμιση και τη διακόσμηση κέικ, παγωμένων επιδορπίων και επιδορπίων με κρέμα και παντεσπάνι, η οποία είναι εξαιρετικά ανθεκτική στην κατάψυξη. Οι φαρτσιτούρες PreGel με ολόκληρα κομμάτια φρούτου και περιεκτικότητα έως 50%, σε 5 γεύσεις -πορτοκάλι, φράουλα, μύρτιλο, λεμόνι και φρούτα του δάσους- προσφέρουν άπειρες δυνατότητες χρήσης, αφού μπορούν να σταθούν ακόμη και στα πλαϊνά μέρη του γλυκού.

Η βάση “Light & Stevia” για κρύα μέθοδο παραγωγής παγωτού, περιέχει γλυκαντικό από το φυτό στέβια και είναι πολύ πλούσια σε φυτικές ίνες. Σε συνδυασμό με τις κλασικές γεύσεις PreGel χωρίς ζάχαρη, απογειώνει τα σορμπέ φρούτων και δίνει μία πιο ελαφριά διάσταση σε όλα τα παγωτά, χαρίζοντάς τους μία εξαιρετικά κρεμώδη υφή.

Τέλος, η PreGel δημιούργησε πρόσφατα τη βάση για ζεστή μέθοδο παρασκευής παγωτού “Vegan”, η οποία παράγεται από ρύζι και βούτυρο κακάο και δεν περιέχει κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης, γεγονός που την καθιστά κατάλληλη για όλους τους καταναλωτές που ακολουθούν ένα χορτοφαγικό τρόπο διατροφής.

Return