Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής με τον Emmanuel Hamon από την Optima Pastry

22/11/2016

Ο παγκόσμιος πρεσβευτής της CasaLuker, Emmanuel Hamon, με περισσότερα από 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στον χώρο, παρουσίασε πρωτότυπες δημιουργίες με σοκολάτες CasaLuker στους συμμετέχοντες και μοιράστηκε μαζί τους τα μυστικά της επιτυχίας του, με την πολύτιμη βοήθεια του pastry chef της Optima Pastry, Χριστόφορου Λαζαρίδη. Το τριήμερο σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, και διακεκριμένοι chefs όπως ο Ανδρέας Λαγός, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο Στέλιος Μάνδαλος και ο Γκίκας Ξενάκης.

Η Optima Pastry, με σκοπό την ανάπτυξη της τέχνης της ζαχαροπλαστικής, συνεχίζει να επενδύει στη διαρκή γνώση μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις ενός έντονα ανταγωνιστικού διεθνούς περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζεται ότι η CasaLuker αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό σοκολάτας στην Κολομβία προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που παράγονται από τις πολύ ιδιαίτερες ποικιλίες «Cacao Fino de Aroma» της περιοχής. Τα προϊόντα της CasaLuker εισάγονται και διανέμονται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από την Optima Pastry.

Επιστροφή