Optima Pastry: Χρυσή χορηγία στο Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας 2017!

20/02/2017

Συγκεκριμένα, η Optima Pastry συμμετείχε με μία πληθώρα brands κορυφαίων οίκων του εξωτερικού, όπως Casa Luker (Σοκολάτες Κολομβίας), Weiss (Γαλλικές Σοκολάτες), Magistro (Πραλίνες) και Laped (Ζαχαρόπαστες & Προϊόντα Ζάχαρης), στις παρουσιάσεις All about Hotel, All about Restaurant και All about Catering by Chef’s Club of Greece. Τις εντυπώσεις κέρδισαν η καπνιστή κουβερτούρα “Weiss Santarem 65%”, η λευκή “Casa Luker Nevado 34,5%” καθώς και οι υψηλής ποιότητας ζαχαρόπαστες Laped.

Το φετινό Φόρουμ Γαστρονομίας, πιο πλούσιο από ποτέ, κάλυψε ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων, όπως νέες τεχνικές και μαγειρικές προσεγγίσεις, αλλά και ζητήματα που άπτονται της κουλτούρας του φαγητού, της εστίασης και της φιλοξενίας.

Η Optima Pastry δεν θα μπορούσε παρά να στηρίξει ενεργά τη διεθνή αυτή διοργάνωση για την ελληνική υψηλή γαστρονομία, ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις και τις γλυκές, δημιουργικές αναζητήσεις των σύγχρονων αρχιμαγείρων, προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες για τη ζαχαροπλαστική.

Επιστροφή