Νέες επικαλύψεις PreGel φέρνει η Optima Pastry

04/04/2017

Οι νέες, κρύες, γυαλιστερές επικαλύψεις smART Glazes έρχονται να εκσυγχρονίσουν κι να διευκολύνουν τη διαδικασία επικάλυψης, εμποδίζοντας το λιώσιμο των παγωμένων γλυκών κατά τη διάρκεια της επικάλυψης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τούρτες, γλυκά κατάψυξης αλλά και συντήρησης, καθώς δεν παγώνουν ούτε σε αρνητικές θερμοκρασίες και απλώνονται ομοιόμορφα σε όλες τις επιφάνειες (οριζόντιες ή κάθετες), προσφέροντας ένα άψογο αποτέλεσμα ακόμη και όταν αποψύχονται, τεμαχίζονται ή κόβονται. Παράλληλα, τα φωτεινά χρώματα και η εκλεπτυσμένη γεύση τους εμπλουτίζουν τη συνολική εικόνα του γλυκού, χωρίς όμως να επηρεάζουν την υφή και τη σύστασή του.

Από την άλλη μεριά, οι επικαλύψεις Crunchy Coatings της PreGel, εμπλουτισμένες με τραγανά κομμάτια, είναι ιδανικές για την ομοιόμορφη επικάλυψη ημι-παγωμένων γλυκών, αλλά και κάθε τούρτας παγωτού. Το γεγονός ότι οι Crunchy Coatings είναι τόσο τραγανές, τις καθιστά μοναδικές, αλλά και ικανές να αναβαθμίσουν στο λεπτό όλες τις παγωμένες δημιουργίες σας!

Η Optima Pastry εμπλουτίζει συνεχώς το χαρτοφυλάκιό της με καινοτόμα προϊόντα, δίνοντας λύσεις στις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών επαγγελματιών του κλάδου.

Επιστροφή