Νέα δραστηριότητα για την ΟΠΤΙΜΑ: Μπαίνει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής

17/09/2015

Νέα δραστηριότητα για την ΟΠΤΙΜΑ: Μπαίνει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής

Η OΠΤΙΜΑ AE, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία εμπορίας τυροκομικών προϊόντων, με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη επιτυχημένων και μακροχρόνιων συνεργασιών με οίκους του εξωτερικού, καθώς και στην ανάπτυξη μαρκών και δικτύων διανομής, εισέρχεται τώρα σε ένα νέο για αυτήν χώρο, αυτόν της Ζαχαροπλαστικής.

Εδώ και λίγους μήνες, η OPTIMA PASTRY, ξεχωριστό τμήμα της εταιρίας, ξεκίνησε τις πρώτες συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού που παράγουν πρώτες ύλες για τη Ζαχαροπλαστική και την παρασκευή Παγωτού. Στόχος της είναι να καλύψει, σταδιακά, όλο το φάσμα των πρώτων υλών του χώρου αυτού.

Η πρώτη συνεργασία της OPTIMA PASTRY είναι με την CasaLuker, τη μεγαλύτερη βιομηχανία σοκολάτας της Κολομβίας. Οι σοκολάτες της CasaLuker είναι παγκοσμίως γνωστές και προτιμώνται από διάσημους pastry chefs σε όλον τον κόσμο, καθώς παράγονται από την ιδιαίτερη και σπάνια ποικιλία κακάο της περιοχής, Cacao Fino De Aroma (ποικιλία που αποτελεί μόνο το 8% της παγκόσμιας παραγωγής κακάο).

H OPTIMA PASTRY, στη διαδικασία ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου της, θα επιλέξει τους συνεργαζόμενους οίκους με γνώμονα την ποιότητα, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την καινοτομία των προϊόντων τους, με προϋπόθεση να πληρούν την απαραίτητη σχέση υψηλής ποιότητας-λογικής τιμής.

Return