MAGISTRO: Μια ιδιαίτερη σειρά πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής της OPTIMA PASTRY

18/03/2016

MAGISTRO είναι η νέα πρόταση της OPTIMA PASTRY στην αγορά της ζαχαροπλαστικής, μια μάρκα που περιλαμβάνει ευρεία γκάμα πρώτων υλών, με βασικά χαρακτηριστικά την υψηλή ποιότητα και την προσιτή τιμή.

Όλα τα προϊόντα MAGISTRO παράγονται σε εγκαταστάσεις που επενδύουν συνεχώς σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και συστήματα διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής, για όλα τα στάδια παραγωγής, συσκευασίας και διάθεσης.

Τα πρώτα προϊόντα της σειράς, που είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά, είναι σοκολάτες, κρέμες και μπισκότα :

MAGISTRO Σοκολάτες κουβερτούρες σταγόνες, σε 4 τύπους: Μαύρη κουβερτούρα 58%, Μαύρη κουβερτούρα 53%, Γάλακτος κουβερτούρα 37% και Λευκή σοκολάτα 34%.

MAGISTRO Κρέμες, σε 4 διαφορετικές γεύσεις: Κακάο Bitter με φουντούκι, Gianduja, λευκή και κρέμα φουντουκιού Nute.

MAGISTRO Μπισκότα για διακόσμηση, παγωτό και κάθε άλλη ζαχαροπλαστική χρήση, σε 6 τύπους: Μαύρο μπισκότο κακάο-βανίλια, σπασμένο μαύρο μπισκότο κακάο-βανίλια, σπασμένο μπισκότο, φλοιός μαύρου μπισκότου, σπασμένο μαύρο μπισκότο, πούδρα μαύρου μπισκότου.

Τα προϊόντα της σειράς MAGISTRO προσθέτουν τη «μαγική» πινελιά σε γλυκίσματα, παγωτά και κάθε άλλη γλυκιά δημιουργία, επισφραγίζοντας την ποιότητά τους.

Επιστροφή