H OPTIMA PASTRY επιλέγει την Ιταλική LAPED για προϊόντα ζάχαρης

21/07/2016

Ανακοινώθηκε πρόσφατα η έναρξη της συνεργασίας της Optima Pastry με την Ιταλική εταιρία LAPED, που εξειδικεύεται στην παραγωγή ζαχαρόπαστας και προϊόντων ζάχαρης. Πρόκειται για την ηγέτιδα εταιρία, παγκοσμίως, στη μετατροπή της ζάχαρης σε ημιτελή προϊόντα που αποτελούν πρώτη ύλη για ζαχαροπλαστεία, εργαστήρια αλλά και βιομηχανίες ζαχαροπλαστικής.

Η συνεργασία της Optima Pastry με τη LAPED συνίσταται στην εισαγωγή και διακίνηση στην Ελληνική αγορά ζαχαρόπαστας και πάστας μοντελισμού σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, για τη δημιουργική διακόσμηση τουρτών, κέικ και άλλων γλυκισμάτων. Με τα fondantκαι τις πάστες της LAPED –σε χρώμα κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, μπλε, μαύρο κ.α.- δεν υπάρχει όριο στη φαντασία!

Επίσης, στη γκάμα της Laped θα βρείτε: γλάσα, κρέμα ζαχαροπλαστικής, ζάχαρη και κακάο που δεν υγρασιάζουν, ιμβερτοζάχαρο και ισομαλτιτόλη αλλά και διακοσμητική χονδρή ζάχαρη.

Επιστροφή