Διευρύνεται το χαρτοφυλάκιο της Optima Pastry!

10/03/2016

Διευρύνεται το χαρτοφυλάκιο της Optima Pastry, με την προσθήκη της σειράς TUTTAFRUTTA της ιταλικής εταιρίας Albert S.R.L

H σειρά TUTTAFRUTA, της ιταλικής εταιρίας Albert, που περιλαμβάνει αποκλειστικά πουρέ φρούτων 100% σε διάφορες γεύσεις, είναι η δεύτερη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Optima Pastry, μετά την PreGel, που αφορά στην κατηγορία πρώτων υλών για παγωτό.

Τα προϊόντα TUTTAFRUTTA παράγονται από 100% φυσικά, διαλεγμένα, φρούτα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, και συσκευάζονται υπό ασηπτικές συνθήκες (περιβάλλον όπου δεν υπάρχουν μικροοργανισμοί), με χρήση τεχνολογίας αιχμής που διασφαλίζει την απόλυτη ασφάλεια και υγιεινή, καθώς και την ανώτερη ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Ο πουρές φρούτου TUTTAFRUTTA – ανανάς, μπανάνα, φράουλα, φρούτα του δάσους, βατόμουρο, μάνγκο, maracuja και αχλάδι – χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη στην παραγωγή παγωτών και σορμπέ, όπως και σε γρανίτες, ποτά και άλλα σκευάσματα με γεύση φρούτου.

Οι TUTTAFRUTTA διατηρούνται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος κι ο μέγιστος χρόνος ζωής τους είναι δυο χρόνια.

Επιστροφή